olo21 Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 Witam, proszę o opinię na temat siodła: SelleRoyal Contour ALPINE GEL. Właśnie takie kupiłem, ale jeszcze nie mogę go przetestować na rowerze, który składam.
manio49 Napisano 23 Czerwca 2006 Napisano 23 Czerwca 2006 No cóż. W trekkingu bedzie to świetne siodło zapewne. Nie bedzie można na nim osiągać wysokiej kadencji ale do spokojnej jazdy bedzie ok A jak do MTB to raczej kiepski pomysł.
Mod Team Odi Napisano 24 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2006 Jeżeli ma być zamontowane w typowo miejskim rowerku służących do pokonywania krótkich dystansów to może być. W MTB nie odważyłbym się na to usiąść.
fylyp Napisano 29 Czerwca 2006 Napisano 29 Czerwca 2006 zawsze myślałem że o opinie na temat sprzętu pytamy sie przed jego zakupem. bo po, jest już za późno. Chociaż teoretycznie zawsze można sprzedać
olo21 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 zawsze myślałem że o opinie na temat sprzętu pytamy sie przed jego zakupem. bo po, jest już za późno. Chociaż teoretycznie zawsze można sprzedać na szczęście siodełko jest bardzo wygodne i o to mi chodziło. Tłumi lepiej niż to co miałem kiedyś od nowości w rowerze. Jestem zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.