Skocz do zawartości

[rower] Składanie roweru szosowego.

pawelwch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc. Jako ze nie znam sie na rowerach i ich składaniu,zgłaszam sie do Was własnie z takim odniesieniem. Otóż. Chciałbym sobie złozyc rower szosowy z ostrym kołem. Mam przeznaczony na to budżet w wysokosci około 700zł(częsci nie koniecznie musza byc nowe). Sprawa wyglada tak ze rame juz mam i chciałbym jakos podobierac komponenty,tylko nie wiem jak i nie wiem ktore :)  Pytanie brzmi nastepujaco. Czym sie kierowac,jak dobierac te poszczegolne elementy? Czy moze ktos byłby chetny mi pomoc przy złozeniu takiego roweru?

Napisano

Chodzi o długosci ramion czy o co pytasz? Kupiłem ja jakis czas temu na allegro i była cała nowo pomalowana,nie jakas ''firmówka".

Napisano

Skoro ma być ostre kolo to chyba nie ten dział, w dziale o ostrym znajdziesz FAQ co i jak poczytaj podobne tematy na dużo pytań znajdziesz odpowiedź

Napisano

Ale ma pozimoe haki? Musisz kupic jakas korbe, porzadna to wydatek >200zl. Mozesz tez kupic jakas stara szosowa i dobra zebatke torowa. Kola na piastach joytech na byle jakich kbreczach ze 300zl i do tego jakies stalowe rurki. Razem sie mozesz zmiescic w 700zl.

Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...