pawelwch Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Czesc. Jako ze nie znam sie na rowerach i ich składaniu,zgłaszam sie do Was własnie z takim odniesieniem. Otóż. Chciałbym sobie złozyc rower szosowy z ostrym kołem. Mam przeznaczony na to budżet w wysokosci około 700zł(częsci nie koniecznie musza byc nowe). Sprawa wyglada tak ze rame juz mam i chciałbym jakos podobierac komponenty,tylko nie wiem jak i nie wiem ktore Pytanie brzmi nastepujaco. Czym sie kierowac,jak dobierac te poszczegolne elementy? Czy moze ktos byłby chetny mi pomoc przy złozeniu takiego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jaka masz to rame? Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelwch Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Chodzi o długosci ramion czy o co pytasz? Kupiłem ja jakis czas temu na allegro i była cała nowo pomalowana,nie jakas ''firmówka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALen Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Skoro ma być ostre kolo to chyba nie ten dział, w dziale o ostrym znajdziesz FAQ co i jak poczytaj podobne tematy na dużo pytań znajdziesz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelwch Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Moge prosic o przerzucenie tematu do "Ostrego koła" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ale ma pozimoe haki? Musisz kupic jakas korbe, porzadna to wydatek >200zl. Mozesz tez kupic jakas stara szosowa i dobra zebatke torowa. Kola na piastach joytech na byle jakich kbreczach ze 300zl i do tego jakies stalowe rurki. Razem sie mozesz zmiescic w 700zl. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelwch Napisano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Rama aktualnie tak sie prezentuje: http://pokazywarka.pl/u9zpsl/ Polecicie jakas korbe jednorzędowa do 100zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.