Skocz do zawartości

[Wyprawa] Tydzien w gorach koniec czerwca.

Kario

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Szukam osoby chętnej na wyprawę w polskie góry. Czas okoły tygodnia (zależy na ile pozwoli mi moje kolano ;) ). Termin koniec czerwca.

Mam zamiar wybrac sie w sudety lub w beskid niski - do uzgodnienia. Dzienne dystanse 40-70km, 1500m - 2000m (może być mniej :) ), nie wiecej. jazda szlakami. Nocleg schroniska / kwatery / agroturystyka. Żadnych namiotów, śpiworów i kuchenek, chcę jechać maksymalnie lekko. Charakter wycieczki ma byc krajoznawczy a tempo turystyczne nie wybieram sie na wyścig. Szukam jednej osoby. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać na priv.

Napisano

Nie bardzo rozumiem :whistling: . Chcesz wybrać się na ponad tydzień i jeżdzić po górach na zasadzie gumki? Jeśli tak już po 2 dniach wszystkie trasy rowerowe będą objechane. Jeśli wyprawa ma mieć charakter objazdowy to trzeba by do Beskidu Niskiego dołożyć jeszcze sąsiednie pasma czyli Bieszczady lub Beskid Wyspowy.

Napisano

robertrobert1, a jednak rozumiesz, to oczywiste, ze coś obok trzeba dołożyć.Ale chce jechać bez konkretnego planu, raczej mieć określony azymut i codziennie zależnie od sil i ochoty okładać plan na następny dzień. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę na priv. Co do kondycji to ja nie mam jakiejś super kondycji, tym bardziej, ze teraz mam małe dziecko i nie mam tyle czasu na rower co dawniej a do tego doszła kontuzja kolana, które się odzywa co jakiś czas.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...