Tonny Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Witam, potrzebuje informacji co za tranzystor znajduje sie na plytce owej lampki pod oznaczeniem T7 - wystraczy mi opis z jego obudowy / zdjecie plytki, niestety spalil sie on w taki sposob ze nie mozna juz z niego nic odczytac. pozdrawiam
Tonny Napisano 21 Maja 2014 Autor Napisano 21 Maja 2014 ... naprawde nikt nie posiada tak popularnej lampki i nie moze cyknac zdjecia plytki?
zekker Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Popularna jak popularna. Tutaj aż tak dużo ludzi jeżdżących sprzętem typowo miejskim czy turystycznym nie ma. Większość korzysta z lampek na baterie. Jak tutaj nikt się nie znajdzie spróbuj pogadać ze sklepem rowerystylowe.pl lub uderzaj bezpośrednio do producenta.
Tonny Napisano 22 Maja 2014 Autor Napisano 22 Maja 2014 jakos nie bardzo widze zeby sklep a tym bardziej producent chcieli pomoc w takim temacie, dla nich wymierna korzyscia bedzie kupienie nowej a nie serwisowanie starej... licze wiec jeszcze ze moze jednak znajdzie sie jakis forumowicz ktory posiada taka lampke i zechce pomoc...
zekker Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 Kwestia podejścia do klienta. Odmową sklepu bym się nie zdziwił, ale producent jeżeli dba o swój wizerunek może mile zaskoczyć. Jedyne co ryzykujesz wysyłając maila, to zlanie, więc spróbować warto
brave Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 @, może ktoś się znajdzie na forum, kto posiada taką lampkę rowerową, ja jednak od razu wysłałbym zdjęcie producentowi i wprost zapytał co to za tranzystor, bo się spalił : )
Tonny Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 za Wasza rada napisalem kilka maili z prosba o zdjecie i podejscie to okazalo sie trafne! Dzieki sklepowi bikershop.pl moge cieszyc sie teraz naprawiona lampka, przeslano mi zdjecie owej plytki z ktorego moglem juz zczytac co to za element a byla to podwojna dioda BAV99, to tak dla potomnych gdyby ktos jeszcze kiedys szukal
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.