ooky Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam Ostatnio zakupiłem mój pierwszy rower z hamulcami tarczowymi hydraulicznymi (Shimano M446). Wybieram się z nim w podróż, ponieważ nie mam bagażnika, planuję zapakować go do samochodu tylko wiąże się to ze zdjęciem przedniego koła. W związku z tym mam pytanie czy w pozycji bocznej lężącej hamulec się nie zapowietrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 nic mu nie bedzie, ale lepiej wloz cos pomiedzy klocki Jesli nie masz oryginalnego rozpychacza klockow od shimano to kawalek zlozonej tekturki rowniez spełni swoje zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ooky Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Mam rozpychacz do klocków. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi