neo6 Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 W najblizszych dniach chce wymienic klocki hamulcowe. Problem polega na tym ze nie mam wiekszego pojecia ktore z nich hamuja dobrze a ktore zle(wiem ze shimanowskie zle i accenty nie za dobrze). Czytalem tez ze kool-stopy sa dobre, tylko nie moge ich nigdzie dostac jakby ktos mial namiary na te klocki do hydraulicznych deore lx br585 to niech zapoda linka A poki co wybralem 3 rodzaje klockow Accenty spiekane ceramiczno-metalowe lub CLARK`S lub JAG WIRE . Ktore z tych trzech wziac ? A moze jakies inne polecacie ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozg Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Znajomy bardzo sobie chwali Clark`sa ktore zamontowal w Deore (klocki metaliczne). Ja jezdze na oryginalnych shimano i nie jest tragicznie kolo blokuje bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja tez w najbliszym tygodniu mam zamiar wymienic kloci w moje Deorce. Wezmę Clark'sy. Duzo dobrzych opini slyszałem o nich. Ale wolał bym jednak kool-stopy ale nigdzie nie moge ich znalesc :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.