Konradoss Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Witam! Mam pytanie. Chciałbym , by ktoś mi polecił rower warty kupienia. Aby spełniał poniższe funkcje ; - żeby się nim szybko jeżdziło i nie męcząco - żeby ładnie wyglądał -żeby było dobre siedzenie ( nie konieczne) - do 500 zł - ( mój wzrost to 172cm i waga 60kg) - nie musi być dobry do tricków, ale przy okazji może być ( mam 14 lat, nie potrzebuje jakiegoś cuda, żebym poprostu dziennie mógł jeżdzić nim 70km). Z góry naprawde dziękuje, bardzo przyda mi się Wasza pomoc.
erzurum Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 ach ta młodzież tutaj masz szybki i niezły do trików tylko może w budżecie się nie zmieścić. a tak na poważnie to poszukaj na alledrogo, dawnej tablicy i sam pokaż o jakim rowerze myślisz.
Konradoss Napisano 20 Maja 2014 Autor Napisano 20 Maja 2014 Eh niemam pojęcia o rowerach, najbardziej żależy mi na tym, by się nim dobrze jeżdziło i jakoś wyglądał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.