sq3mko Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 nie wiem czy są tu tacy zwariowani rowerzyści, ale przed chwila dostałem telefon od kolegi, że jutro jedziemy nad morze, dokładnie jeszcze nie wiem gdzie. Rano koło 3-4-5 wyjazd powrót w nocy pociagiem jakby był ktoś chętny na takiego spontana to zapraszam! 517394555 kontakt telefoniczny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq3mko Napisano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wyjazd się udał! Można sobie poczytać http://sq3mko.bikestats.pl/1148162,Nad-morze-na-spontanie.html Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KakinPL Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Gratulacje! Takie wycieczki na spontanie są najlepsze. - Ładnie opisane, fajne rowerki no i co tu więcej mówić, Powodzenia w dalszej jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.