turysta Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam bikerów! Już od dawna gnębi mnie co mam wybrać. Już selekcji dokonałem z pośród wielu korb i pozostały mi te dwie: HONE i DEORE LX. Nie wiem którą wybrać. Myślałem jeszcze nad Deore XT. Oto one: HONE http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=109856871 DEORE LX http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=110422599 Pomóżcie w wyborze. Pozdrawiam, turysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Deore LX lżejszy o 1 g ja bym brał LX, najlepszy stosunek cena/ jakość, w Hone płacisz za kolor praktycznie. U mnie w garażu stoi jeden rowere z korbą LX i jak dla mnie jest bardzo fajna, i warta swojej ceny. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Bierz korbe LX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Skoro myslales nad deore xt i masz na nia fundusze to bierz xt, a z tych dwóch to ja bym brał LX rewelacyjna cena do jakosci no i swietny wyglad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 A opłaca się kupić Deore XT zamiast LX? 100 zł różnicy. Kaske mam na XT ale chciałbym kupic sobie jeszcze hamulce i oponki PS. Jak kupuje ta korbe Deore LX to dostane wszystko co jest potrzebne do jazdy (tzn. oska czy tam suport)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Deore LX od hone różni sie tylko kolorem więc bierz LX bo tańszy śmigam na tej korbie od tego sezonu bardzo dobrze się sprawuje.A czy jest sens dopłacać do XT ? imo nie ma no chyba ze chcesz mieć ładny napis XT A o suport się nie martw bo w komplecie dostajesz miski z lożyskami a oś jest zintegrowana z prawą korbą, znajdują sie tam również podkładki wiec zestaw pasuje do kazdej ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Lx rózni się od Hone poza kolorem jeszcze troche innym wyglądem pajaka:) jesli jezdzisz bez spd to na pewno lx bo jak zacznie się wycierać farba to będzie to duzo estetyczniej wyglądać w przypadku srebrnego lx niz ciemnego hone.... Jesli masz kase to mysle ze mozesz zainwestowac w xt a jesli nie to kup lx i dokup aluminiową mała tarcze to zbijesz troche wagi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.