Yakochamochi Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Wiec jak w temacie po skoku lancuh mi sie trzesie strasznie i jest to denerwujace wiec myslalem o napinaczach, a moze mozna to jakos zwalczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek_s91 Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Po pierwsze to zmniejsz to zdjęcie, albo daj do niego linka!! co do łańcucha to weź go skróć maksymalnie, a jak to nie pomoże to kup jakiś napinacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Napinacz powinien pomóc... ale też nie stuprocentowo... Jak ja kupiłem swój to odczułem dużą różnicę dźwiękową, ale ostatnio uderzanie po skokach wrocilo :/ trzeba by to bylo dobrze poustawiac. Ale ogolnie napinacz przydatna rzecz i dobrze spelnia swoja funkcje - napina lancuch by nie spadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Zamiast kupować napinacz pozbądź się paru ogniw w łańcuchu, czyli mówiąc prościej - skróć go ;- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.