Kartacz Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Mam nadzieje ze teraz jest dobrze napisane. Czesc , mieszkam za granica na kupno roweru aktualnie posiadam 1000 euro. Mam dylemat miedzy Rockriderem 9.1 a 700S.pierwszy jak i drugi kosztuja po 999 euro. Mialem tez na oku RR 9.2 , ale to juz + 400 euro. Ktory model waszym zdaniem bedzie lepszy.Mam wolny czas tylko w niedziele i kazdy wolny czas poswiecam na jazde w terenie.Aktualnie posiadam Rockrider 6.3 ktorego bardzo sobie chwale ( jedynie hamulce troszeczke przeszkadzaja ).Niestety 6.3 oddaje dla chrzesniaka i szukam cos dla siebie. Szczerze mowiac to nawet przypadl mi do gustu RR 6.5 , lepsza wersja mojego 6.3.W 6.5 mamy juz hamulce olejowe i lepszy amortyzator tylni + osprzet SRAM. Wszystkim z gory dziekuje za wypowiedz.
Rulez Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Zdecydowanie 9.1 jest bardziej zaawansowany, ma bardziej efektywne zawieszenie, do tego lepszy amortyzator przedni.
Kartacz Napisano 18 Maja 2014 Autor Napisano 18 Maja 2014 Dobrze , ale moze jakies konkrety.Jak to jest ze oba modele sa po 999 euro a jeden z nich ma lepszy osprzet?
Kartacz Napisano 20 Maja 2014 Autor Napisano 20 Maja 2014 Naprawde nikt nic juz wiecej nie napisze?.Wchodze tu po pracy , mysle sobie moze ktos napisze mi za i przeciw a tu NIC. Niedziela sie zbliza a ja bez roweru.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.