DIYaudioPawelS Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 witam podobny temat zakladalem jakis czas temu, ale juz zostal zamkniety poszukuje opinii jakie klocki kupic do tektro draco na przod obecnie posiadam zeit polmetaliczne ktore mnie zadowolily, ale chce je dac na tyl a na przod cos lepszego poczytalem przyklejony temat o klockach i zastanawiam sie nad: KOOL-STOP czerwone - bardzo polecane i skuteczne, jednak troche piszcza CLARKS GOLD - przemawia do mnie cicha praca a moze cos innego? pacjent - tektro draco zamontowane na dexterze 29 z tarczami 180mm obciazenie - 85-90kg. jazda glownie po miescie wymagania - cicho, skutecznie i jeszcze raz cicho! na deszczu moga dzialac gorzej - i tak gorzej widac to jade wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Masz temat podpięty o klockach ... poczytaj sobie i jak już wybierzesz poszukaj czy robią do twojego hamulca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Masz temat podpięty o klockach ... poczytaj sobie poczytalem przyklejony temat o klockach i zastanawiam sie nad: widac rutyne tez tak czasami mam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 clarksy zakupione - jutro zakladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 kilka dni na klockach jezdze, a te albo sie dlugo docieraja, albo sa bardzo przecietne :/ na mokrym piszczy strasznie! wiec to chyba jakies podrobki bo opinie o nich byly zupelnie inne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Miałem clarksy i jęczały jak zarzynane prosie , siła przeciętna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 czyli jednak te opinie w podwieszonym temacie lekko naciagane :/ czyli juz lepiej nie bedzie? myslalem ze dlugo sie docieraja :/ na zeitach blokowalem przednie kolo jednym palcem. tutaj trzeba bardzo mocno naciskac 2 palcami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Kup RWD spiekane i będziesz pan zadowolony . Co prawda lubią czasem pojęczeć ale za to moc mają piekielną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 jeszcze z 2 miesiace bede musial pojezdzic na tych pozniej kasa wpadnie i sie cos kupi to moze wpisz swoja opinie w podklejonym temacie? zeby pozniej nie bylo niezadowolonych forumowiczow :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
authorman Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Miałem ten sam problem. Wymieniłem z oryginalnych na A2Z półmetaliczne. I bardzo się rozczarowałem. Przez przypadek dostałem organiki BBB. Jestem zadowolony. Ciche i skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi