Skocz do zawartości

[opona] Opona do 40zł

giercio28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Aktualnie posiadam Continental Explorer i ostatnio rozerwało mi z tyłu po rancie, dlatego czas na zmianę gum. Co polecacie do tej ceny? Wiem, że są Race Kingi, ale czy coś jeszcze ciekawego? Dodam, że jeżdzę po asfaltach, chodnikach, ale i troche lasu i kawałek polnej drogi. Znalazłem jakieś Kendy z drobną kostką, fajne na miasto właśnie w cenie coś koło 30zł, ale nie pamiętam teraz jak się nazywały a nie mam ich zapisanych na tym komputerze..

Napisano

Poszukaj na mudserwis maxxis crossmark, jest przecena kosztują 43 zł i zakładając konto dostajesz kod na 5% rabatu

Wysłane z mojego ST21i

Napisano

http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/opony-detki/opony-rowerowe-26-cali-559/p,opona-kapture-k1118-26x1-95-30-tpi-drut-kenda,275599.html Co z tymi kendami? :)

Conti Race King (2.0 - 2.2 - byłbym chyba bardziej za 2.0, ale to nie wiem czy będzie duża różnica)
CrossMarki
Ta Kenda wyżej
Czyy może Slicki (2.125) - CHYBA Maxxis, ale nie jestem pewien. Będe wiedział pod wieczór bardziej.. Pilna odpowiedz bo dziś musze zamówić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...