Gość rak Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 proszę o pomoc w znależieniu 40cm chwytów do giętej kerownicy trackingowej. Przeszukałem większość sklepów internetowych i jedyne co mogę znaleźć to chwyty z taniej pianki-gąbki za 10-13 zł które nasiąkają wodą ( potem ), ślizgają się i pękają http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53030283-...01__PZTA_0.html - to link do tej kierownicy może jednak ktoś mi pomoże?
Bizon Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 A nie moga byc jakiekolwiek chwyty gumowe czy z neporanu ,dłuższe potem wziaść nóż i skrócić je do 40 cm
Gość Gość Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 A nie moga byc jakiekolwiek chwyty gumowe czy z neporanu ,dłuższe potem wziaść nóż i skrócić je do 40 cm mogą, ale nie jakiekolwiek i gdzie to kupić? Nie spotałem jeszcze dłuższych bo głowy bym niezawracał
bendus Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 Rozważ może założenie szosowej owijki. Spkojnie starczy, kolor dobierasz jaki Ci się żywnie podoba i nie chłonie potu (większość typów).
prawie jak premier Napisano 22 Czerwca 2006 Napisano 22 Czerwca 2006 Jak bardzo ci zalezy na zminimalizowaniu dragan mozesz kupic fizika z podkladkami zelowymi, chociaz jesli masz sztywny widelec i tak na polskich "drogach" troche bedziesz czul, a jesli amortyzator wystarczy zwykla.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.