lukers Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 W załączeniu filmik z wyprawy rowerowej Katowice - Cieszyn / Czeski Cieszyn marzec 2014. PozdRower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosant93 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 nie wiem czy można tak odkopywać temat ale mam pytanie, przejeżdżałeś przez pszczyne czy przez jastrzebie zdroj? Dodatkowo jechałeś przez ZEBRZYDOWICE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nie jechałem ani przez Jastrzebie Zdrój ani przez Zebrzydowice, tylko przez Pawłowice oraz Pruchną. Przez Jastrzębię Zdrój to jechałem w zeszłym tygodniu jak jechałem na Ostravę PozdRower . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pololomarkopolo Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 nie wiem czy można tak odkopywać temat ale mam pytanie, przejeżdżałeś przez pszczyne czy przez jastrzebie zdroj? Dodatkowo jechałeś przez ZEBRZYDOWICE? Rewelacja! Cieszyn to moje ukochane miasto! Bywam tam, co roku na Festiwalu i jeżdże rekreacyjnie po Zaolziu. Marzy mi się jakaś większa wyprawa, jednak na razie odbywam takie jak tu http://www.likemyself.pl/rowerowe-miasta-gdzie-najciekawiej/ Fajne zestawienie, ale zdecydowanie brakuje Cieszyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.