Skocz do zawartości

[dobrerowery.pl] Co innego mówią, co innego wysyłają...

Geiger

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 

Chciałbym się podzielić ostatnim niemiłym zaskoczeniem jakie mnie spotkało podczas zakupów w sklepie dobrerowery.pl.

Poszukiwałem dolnej bieżni sterów w rozmiarze 1,5". Znalazłem taką na allegro.pl za 45 zł. I w sklepie dobrerowery.pl za 12 zł.

W linku właśnie to ogłoszenie. Oczywiście nie ma zdjęcia ani opisu więc zadzwoniłem do informacji w tym sklepie i dopytałem czy na pewno ta bieżnia to jest dolna bieżnia o rozmiarze 1,5". Dostałem twierdzącą odpowiedź. Dla pewności zapytałem czy to nie jest przejściówka z 1,1/8" do 1,5". Powiedziano mi że nie co mówi mi temat ogłoszenia.

FSA CZĘŚCI BIEŻNIA DOLNA DO

STERÓW -1SZT - 1.5 NO.57E-1

Więc złożyłem zamówienie i dziś odebrałem z paczkomatu dolną bieżnię ( adapter ) z 1,1/8" na 1,5"   :(

Oczywiście jutro zadzwonię  i zgłoszę niezgodność. Ale czy uwzględnią to? Czy uwierzą że dzwoniłem i pytałem?

Napisano

Mam właśnie taką nadzieję że uda mi się z nimi dogadać.

Jutro dzwonię i pewnie wyjdzie na to że oddam tą bieżnię dla mnie całkowicie bezużyteczną...

Chyba że ktoś chciałby ode mnie ją odkupić? :)

Nie chcę zakładać kolejnego tematu więc zapytam się tutaj...

Czy ktoś wie może gdzie mógłbym taką bieżnię na 1,5" Tapered dostać? Jedną dostałem w dobrerowery.pl ale jak widać zła.

Na allegro jest ale za 45 zł, więc dużo za dużo jak za kawałek aluminium.

Czy jeszcze gdzieś mógłbym ten element dostać?

Jest jeszcze taka na allegro:  http://allegro.pl/bieznia-sterow-aest-1-5-tapered-okazja-i4250637487.html

Czy będzie pasowała do sterów półzintegrowanych ? Gościu napisał że jest pod łożyska maszynowe ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...