PrzeMo324 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Cześć, poszukuję osoby, która chciałaby się ze mną wybrać na ok 4 tygodniową wyprawę rowerową w Sierpniu. Wstępny pomysł na trasę to samolotem do Barcelony, stamtąd ruszamy rowerami zwiedzając południowo-wschodnią i południową Hiszpanię, aż dotrzemy do Maroko, skąd promem powrót do Barcelony i do kraju ponownie samolotem . Nie jest to plan absolutny, Jestem otwarty na wspólną modyfikację trasy a być może nawet całkowitą zmianę celu podróży na inny kraj jeśli ktoś ma fajny pomysł. Ja mam czas od początku sierpnia do połowy września i jestem otwarty na propozycje. Proszę o możliwie szybki kontakt póki bilety są bardzo tanie. Dobrze byłoby też zrobić jakieś krótsze trasy przygotowawcze po PL, pozdrawiam, piszcie na przemyslaw.laskowski324@gmail.com, albo zwyczajnie w komentarzach PS: - wolałbym podróżować we 2, max 3 osoby. Nie przepadam za zbyt dużymi grupami, ciężej się zgrać - nie mam "must see" ale jako Fan F1 chciałbym odwiedzić tory w Barcelonie, Walencji i Jarez de la Frontera - (jeśli udałoby się w Barcelonie zostawić u kogoś rowery fajnie byłoby skoczyć w ostatią środę miesiąca na "La Tomatinę" autobusem już (Day Trip), a jak nie to z rowerami pociągiem np, chyba że przedłużyć wyprawę na początek września jeszcze i wtedy można jechać tam na 2 kółkach Ale to taka dodatkowa zajawka tylko jak zobaczyłem że termin tego jest pod koniec wyprawy akurat, a ten festwial to w końcu obok korridy i wszelkich fiest kwintesencja hiszpańskości ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 szkoda ze samolotem z pl ja jade ze szczecina do acheen w de okolo 800 km gdybys zdecydowal sie jechac z pl to do acheen bym Ci towarzyszyl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.