Skocz do zawartości

[wyprawa] szukam chętnego na współną wyprawę (wstępnie Hiszpania ale może ktoś ma lepszą propozycję)

PrzeMo324

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, poszukuję osoby, która chciałaby się ze mną wybrać na ok 4 tygodniową wyprawę rowerową w Sierpniu. Wstępny pomysł na trasę to samolotem do Barcelony, stamtąd ruszamy rowerami zwiedzając południowo-wschodnią i południową Hiszpanię, aż dotrzemy do Maroko, skąd promem powrót do Barcelony i do kraju ponownie samolotem .  Nie jest to plan absolutny, Jestem otwarty na wspólną modyfikację trasy a być może nawet całkowitą zmianę celu podróży na inny kraj jeśli ktoś ma fajny pomysł. Ja mam czas od początku sierpnia do połowy września i jestem otwarty na propozycje.  Proszę o możliwie szybki kontakt póki bilety są bardzo tanie. Dobrze byłoby też zrobić jakieś krótsze trasy przygotowawcze po PL, pozdrawiam, piszcie na przemyslaw.laskowski324@gmail.com, albo zwyczajnie w komentarzach

PS: 

- wolałbym podróżować we 2, max 3 osoby. Nie przepadam za zbyt dużymi grupami, ciężej się zgrać

- nie mam "must see" ale jako Fan F1 chciałbym odwiedzić tory w Barcelonie, Walencji i Jarez de la Frontera

- (jeśli udałoby się w Barcelonie zostawić u kogoś rowery fajnie byłoby skoczyć w ostatią środę miesiąca na "La Tomatinę" autobusem już (Day Trip), a jak nie to z rowerami pociągiem np, chyba że przedłużyć wyprawę na początek września jeszcze i wtedy można jechać tam na 2 kółkach ;) Ale to taka dodatkowa zajawka tylko jak zobaczyłem że termin tego jest pod koniec wyprawy akurat, a ten festwial to w końcu obok korridy i wszelkich fiest kwintesencja hiszpańskości :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...