MMkec Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Witam, ostatnimi czasy szukam roweru dla siebie, przejrzałem już dość dużo ofert . W zeszłym miesiącu przymierzałem się do Lappiera ale geometria kompletnie mi nie spasowała. Wyszukałem dość ciekawy rowerek. Pytanie czy opłaca sie???. http://sklep.mondraker.pl/product-pol-5284-Rower-Mondraker-2014-Chrono-Pro-29er.html Co myślicie o tym bike'u. Opłaca się jakość / cena??. Czy szukać coś innego. Mam gdzieś do wykorzystania 9 tysi, ale chciałbym wydać jak najmniej z tego, by zakupić na nowy sezon nowe ciuchy, buty, kask etc. Jazda to gorskie szlaki, strome zjazdy, podjazdy, więc zależy mi na tym by rower był dość wytrzymały. Głównie rozglądam się za sztywną osią, i dobrym amortyzatorem i ramą.
99tomcat Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Mondek kojarzy mi się ostatnio głownei z Podiumem - ach ten wygląd ramy kochacsz albo nienawidzisz Majać 9k i takie wymagania rozglaał bym się za fullem .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.