Skocz do zawartości

[urlop] pytanie o noclegi

luto

Rekomendowane odpowiedzi

planuje urlop w okolicach Białego Dunajca,

jak znaleźć nocleg z rowerem (najlepiej w pokoju przy sobie), najlepsze by były jakieś konkrety gdzie ktoś był i może się wypowiedzieć, 

baza noclegowa jako punkt wypadowy na wycieczki rowerowe i piesze, stąd rower w pokoju żeby się nie zgubił...

mile widziane również ogólne sugestie co do planowania takiego wypadu ok 10cio dniowego

Pytasz jak znaleźć nocleg w miejscu gdzie w co drugiej chałupie jest taki "napis na bramie". Miejscówka generalnie jest do dupy. Chcesz coś fajnego to skorzystaj z okolic Bukowiny, Jurgowa, Małe Ciche. A kto Ci ten rower ukradnie?? Skorzystasz po prostu z pomieszczeń gospodarskich. Nie praktykuje się wnoszenia sprzętu do pokoi czy to rowerów czy nart. Powodów jest kilka a jednym z podstawowych są bardzo wąskie i strome schody.

Co się tyczy sugestii zagospodarowania czasu na wycieczki to zależy od wielu czynników. Podstawowe to kondycja i rodzaj roweru.

Moze nie w kazdej, ale gospodarze prowadzacy agroturystyke to nie nasz rzad i dawno zauwazyli istnienie rowerzystow takze zdecydowana wiekszosc udostepni Ci pomieszczenie gdzie ten rower spokojnie wstawisz. Jak beda mieli z tym problem to pojdziesz do sasiada i to sasiad zarobi a nie oni. Milego urlopowania. :)

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

ok, czyli mam rozumieć głupie pytanie zadaję i w każdej noclegowni gdzieś ten rower mi przechowają

Pytanie nie jest głupie ale ten problem to nie problem można by rzec. W zasadzie powinien nie istnieć. Zawracaj sobie głowę terminem wyjazdu, gdzie, za ile, opracuj plan wypadów, martw się o pogodę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...