luto Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 planuje urlop w okolicach Białego Dunajca, jak znaleźć nocleg z rowerem (najlepiej w pokoju przy sobie), najlepsze by były jakieś konkrety gdzie ktoś był i może się wypowiedzieć, baza noclegowa jako punkt wypadowy na wycieczki rowerowe i piesze, stąd rower w pokoju żeby się nie zgubił... mile widziane również ogólne sugestie co do planowania takiego wypadu ok 10cio dniowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Pytasz jak znaleźć nocleg w miejscu gdzie w co drugiej chałupie jest taki "napis na bramie". Miejscówka generalnie jest do dupy. Chcesz coś fajnego to skorzystaj z okolic Bukowiny, Jurgowa, Małe Ciche. A kto Ci ten rower ukradnie?? Skorzystasz po prostu z pomieszczeń gospodarskich. Nie praktykuje się wnoszenia sprzętu do pokoi czy to rowerów czy nart. Powodów jest kilka a jednym z podstawowych są bardzo wąskie i strome schody. Co się tyczy sugestii zagospodarowania czasu na wycieczki to zależy od wielu czynników. Podstawowe to kondycja i rodzaj roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ok, czyli mam rozumieć głupie pytanie zadaję i w każdej noclegowni gdzieś ten rower mi przechowają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Moze nie w kazdej, ale gospodarze prowadzacy agroturystyke to nie nasz rzad i dawno zauwazyli istnienie rowerzystow takze zdecydowana wiekszosc udostepni Ci pomieszczenie gdzie ten rower spokojnie wstawisz. Jak beda mieli z tym problem to pojdziesz do sasiada i to sasiad zarobi a nie oni. Milego urlopowania. Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ok, czyli mam rozumieć głupie pytanie zadaję i w każdej noclegowni gdzieś ten rower mi przechowają Pytanie nie jest głupie ale ten problem to nie problem można by rzec. W zasadzie powinien nie istnieć. Zawracaj sobie głowę terminem wyjazdu, gdzie, za ile, opracuj plan wypadów, martw się o pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.