QauczuQ Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Witam, widzę że inni się umawiają, to dlaczego by nie sprubować. Panowie i Panie z Przemyśla i okolic, my wiemy najlepiej że mamy gdzie jeżdzić, na pewno lepszy teren od płaskiej warszawki... . No ale do sedna. Jeżeli ktoś chciałby się umówić na powiedzmy 40 -50 km odcinek, to proszę pisać. W tygodniu wrotki, czwartki i piątki od 16 mam do dyspozycji. Dodam że jakiś wyjadacz to nie jestem ale lubie szybkie zjazdy i dać sobie w d... z wysiłkiem. Pz QauczuQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam, widzę że inni się umawiają, to dlaczego by nie sprubować. Panowie i Panie z Przemyśla i okolic, my wiemy najlepiej że mamy gdzie jeżdzić, na pewno lepszy teren od płaskiej warszawki... . No ale do sedna. Jeżeli ktoś chciałby się umówić na powiedzmy 40 -50 km odcinek, to proszę pisać. W tygodniu wrotki, czwartki i piątki od 16 mam do dyspozycji. Dodam że jakiś wyjadacz to nie jestem ale lubie szybkie zjazdy i dać sobie w d... z wysiłkiem. Pz QauczuQ No prosze wreszcie jakiś kamrat z mojego pięknego miasta, na czym jeździsz, u mnie z kondycha srednio, mam kontuzje, ale co tam można gdzies wyskoczyć. Na poczatku moze tak lajtowo, np. olszany, co ty nato, dodam, ze jeżdze na starej szosówce, więc teren odpada :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No prosze wreszcie jakiś kamrat z mojego pięknego miasta, na czym jeździsz, u mnie z kondycha srednio, mam kontuzje, ale co tam można gdzies wyskoczyć. Na poczatku moze tak lajtowo, np. olszany, co ty nato, dodam, ze jeżdze na starej szosówce, więc teren odpada :glare: cześć, moja kondycja też jest średnia ale wolę teren, asfaltu unikam jak ognia, niestety. Jednak, z miłą chęcią wybiorę się np. do olszan. Wstępnie może umówimy się za 2 tygodnie, wtedy kumpel też by mógł jechać. A może sobie sprawisz rower do terenu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 cześć, moja kondycja też jest średnia ale wolę teren, asfaltu unikam jak ognia, niestety. Jednak, z miłą chęcią wybiorę się np. do olszan. Wstępnie może umówimy się za 2 tygodnie, wtedy kumpel też by mógł jechać. A może sobie sprawisz rower do terenu? To by mnie chyba z domu wyrzucili mam 3 kolarki w częściach i 1 miejski, musiał bym sie czegos pozbyć, z zdobyć jakąś kasę na jakiegoś bike do XC, na to na razie sie nie zapowiada. Jak będziesz chciał jechać daj znać wcześniej, bo rzadko siedzę na necie, pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.