pilos23 Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Witam Moim pytaniem jest co za rower szosowy i ile jest wart.Przerzutki dura ace tak samo hamulce i manetki oraz kaseta. Pytam się ile jest wart, bo mogę go kupić za 1700 złi nie wiem czy jest tego wart. Dziękuję i pozdrawiam.
beskid Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Marka bardzo znana i ceniona i o ile się nie mylę należy do Rose. Czy warto?? Moim zdaniem tak.
kadargo Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 To była marka premium Rose, ale chyba od 2 czy 3 lat, nazewnictwo ujednolicono i zostało tylko Rose. Marka bardzo ceniona w Niemczech, robiąca naprawdę solidne rowery, choć teraz też weszli ostro do Polski.
paulsen Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Witam Moim pytaniem jest co za rower szosowy i ile jest wart.Przerzutki dura ace tak samo hamulce i manetki oraz kaseta. Pytam się ile jest wart, bo mogę go kupić za 1700 złi nie wiem czy jest tego wart. Dziękuję i pozdrawiam. Czołem to nasz rower (czyli firmy ROSE Versand). Mogę dopytać kolegi z centrali ROSE z którego roku to model oraz czy mamy jeszcze do niego jakieś części zamienne. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znaka na priva. pozdr
Shootee Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Kolego serio tak z tymi częściami zamiennymi? To jest rower, a nie Delorean żeby sprawdzać czy są części zamienne . Zobacz w jakim stanie jest osprzęt bo ze zdjęcia nie da się ocenić Ogólnie za taki pieniądz i ten osprzęt to "of kors" że warto.
barbapapa11 Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Spokojnie mozesz kupowac. Dobry rower w dobrej cenie. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka
Mod Team durnykot Napisano 22 Maja 2014 Mod Team Napisano 22 Maja 2014 Kolego serio tak z tymi częściami zamiennymi? To jest rower, a nie Delorean żeby sprawdzać czy są części zamienne Co w tym dziwnego? Firma dba o każdego klienta, a że specyfika klienta polskiego jest inna niż niemieckiego - weź może pod uwagę,że klienci Rose kupują części zamienne w Rose ,a nie "gdzieśtamindziej".
Shootee Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 No tak tylko co tam może mieć producent innego? Zalegający osprzęt poprzedniej generacji? To niej też rower mający 50 lat w którym wszystko jest inne niż dzisiaj, i po prostu trzeba szukać tego co kiedyś sobie ktoś wymyślił. Tu wystarczy pójść do pierwszego lepszego rowerowego i dostanie się co potrzeba. No dobra przyznaję rację to mogą być naklejki, jeżeli zależy na oryginalnym od producenta :F
barbapapa11 Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 A moze np. Widelec albo hak od przrzutki. Niektorzy chca miec takie rzeczy otyginalbe. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka
pilos23 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Napisano 1 Czerwca 2014 Kupiłem świetnie się jeździ I ten temat do zamknięcia , rower warty ceny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.