Skocz do zawartości

[redbull] Co to za model ?

pilos23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Moim pytaniem jest co za rower szosowy i ile  jest wart.Przerzutki dura ace tak samo hamulce i manetki oraz kaseta.

Pytam się ile jest wart, bo mogę go kupić za 1700 złi nie wiem czy jest tego wart.

Dziękuję i pozdrawiam.

post-152995-0-05640700-1400329312_thumb.jpg

Napisano

To była marka premium Rose, ale chyba od 2 czy 3 lat, nazewnictwo ujednolicono i zostało tylko Rose. Marka bardzo ceniona w Niemczech, robiąca naprawdę solidne rowery, choć teraz też weszli ostro do Polski.

Napisano

Witam

Moim pytaniem jest co za rower szosowy i ile  jest wart.Przerzutki dura ace tak samo hamulce i manetki oraz kaseta.

Pytam się ile jest wart, bo mogę go kupić za 1700 złi nie wiem czy jest tego wart.

Dziękuję i pozdrawiam.

Czołem

to nasz rower (czyli firmy ROSE Versand). Mogę dopytać kolegi z centrali ROSE z którego roku to model oraz czy mamy jeszcze do niego jakieś części zamienne. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znaka na priva.

pozdr

Napisano

Kolego serio tak z tymi częściami zamiennymi? To jest rower, a nie Delorean żeby sprawdzać czy są części zamienne -_- . Zobacz w jakim stanie jest osprzęt bo ze zdjęcia nie da się ocenić ;) Ogólnie za taki pieniądz i ten osprzęt to "of kors" że warto.

• Mod Team
Napisano

Kolego serio tak z tymi częściami zamiennymi? To jest rower, a nie Delorean żeby sprawdzać czy są części zamienne

Co w tym dziwnego? Firma dba o każdego klienta, a że specyfika klienta polskiego jest inna niż niemieckiego - weź może pod uwagę,że klienci Rose kupują części zamienne w Rose ,a nie "gdzieśtamindziej".

Napisano

No tak tylko co tam może mieć producent innego? Zalegający osprzęt poprzedniej generacji? To niej też rower mający 50 lat w którym wszystko jest inne niż dzisiaj, i po prostu trzeba szukać tego co kiedyś sobie ktoś wymyślił. Tu wystarczy pójść do pierwszego lepszego rowerowego i dostanie się co potrzeba. No dobra przyznaję rację to mogą być naklejki, jeżeli zależy na oryginalnym od producenta :F

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...