hpolski010 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Jak wyżej. Okulary do ścigania w MTB + treningi asfaltowe. Brałem pod uwagę BBB Impact, BBB Select, Uvex Sportstyle 109 i Catlike Storm. Macie jeszcze jakieś propozycje? Mam małą twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diigii Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Czesc ja kupilem BBB Sport Impact Bsg-44 i jestem bardzo zadowolony, nawet po trzy godzinnej jezdzie nie czujesz ze masz okulary. Szkla dobrze przyciemniaja. Wedllugm mie rozsadna jakosc za rozsadna cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Arctica S50 + szare szkła i nic mi więcej nie potrzeba A miałem już okulary w różnych cenach. 100 zł to nie jest majątek a że gubię okulary dość często, to myślę że jest to rozsądna propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opium24 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Jestem fanem marki uvex, i kupiłem także ich okulary. Uvex sportstyle 103. Trzy szyby, rewelacyjny kontrast, nie męczą w żadnym miejscu styku z ciałem, dziś podczas mega ulewy zero jakichkolwiek problemów z parowaniem nawet nie musiałem ich "dotykać". Śmiało mogę polecić. Cena atrakcyjna bo w granicach 200pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Fajne fotochromatyczne patrzały: Możliwe, że znajdziesz gdzieś taniej, bo to link pierwszy z brzegu: http://google.com/okulary-sportowe-fotochromatyczne-tifosi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.