Karmel Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Siemka! Jestem zainteresowany kupnem tego roweru: http://olx.pl/oferta/kolarzowka-kurierka-CID767-ID5Oe0W.html Czekam na opinie osob ktore mi pomoga doradzic: -czy to dobry wybor? -jest wart tej ceny? -ma hamulce w pedałach, jak sie z tym jezdzi na kolarzowce? -brak przerzutek, jaki ma to wpływ na jazdę? -czy to jest typowe ostre koło? Mam nadzieję, że mi pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Za 400 mozna lepsze ostre dostać. EE no tak dla mnie to typowe ostre, hamulców nie ma, przerzutek tez nie, ma to wplyw na jazde taka ze jest mniej uniwersalna, nie podjedziesz pod takie gorki jakie moga byc zdobyte przez rower z przerzutkami. Trzeba sie nauczyc jezdzic na tym, korba ciagle sie obraca, nawet jak nie chcesz pedałować, po prostu musisz!@ (no mozna wyrwac stopy z pedalow i polozyc gdizes na ramie) No hamujesz odwracając ciąg korby, lecz nie w miejscu, o nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruff Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 to nie ostre!!!ma hamulec w piaście to "singiel" i też nie w typowej postaci- sam tak podobnie przerobiłem jakiś stary rowerek z Niemiec- stalowa ramka, co niepotrzebne to do wywalenia, cieńsze oponki, pedały z noskami, kierownica baranek i torpedo w tylnym kole... jak miasto masz płaskie bez dużych górek to biegi niepotrzebne-jedna ważna sprawa, ciężko jest dostać tylną koronkę do torpedo żeby miała mniej jak 16 zębów... 400zł to nie jest okazja-poproś o pełną specyfikację sprzedającego-jak dla mnie ta rama to nawet z kolarki nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Że torpedo ta? Hm.,., Autor ogłoszenia mogł pomylić torpedo z kręceniem w druga stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruff Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ...zobacz zdjęcia piasty- to jest torpedo...nawet jak po zdjęciach masz wątpliwości to zobacz co to za magiczny uchwyt przymocowany do tylnej rurki ramy przy piaście- tak to chwyt hamulca typu torpedo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmel Napisano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Czekam rowniez na inne opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 bosh ja glupi. No opinie juz poszly, szukaj drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.