almaster Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Witam. Z tego co widzę linka z manetki do blokady skoku amortyzatora rock shox xc 32 air jest trochę grubsza od zwykłej, do przerzutki, ale minimalnie. Czy taka końcówka będzie pasować do linki od amora? http://allegro.pl/show_item.php?item=4195209640
almaster Napisano 16 Maja 2014 Autor Napisano 16 Maja 2014 +wysyłka, a ja praktycznie 20zł na koncie mam Nie miał ktoś doświadczeń z linką od amortyzatora? Jaką końcówkę kupowaliście?
almaster Napisano 16 Maja 2014 Autor Napisano 16 Maja 2014 Ok. A jak to zamontować? Wiem, pewnie głupie pytanie. Ale wkładam linkę, biorę kombinerki, zaciskam na tej nakrętce i tyle?
Fenthin Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Rurka termokurczliwa. Dostępna w wielu kolorach, spełnia zadanie równie dobrze jak metalowe końcówki, lżejsza, metr nie kosztuje nawet złotówki, a wystarczy na naście wymian takich linek.
almaster Napisano 26 Maja 2014 Autor Napisano 26 Maja 2014 K....mać, zakładam już trzecią i dalej się nie da. Jedną zgniotłem kombinerkami że cały lakier poschodził i dalej luźne. Jak to założyć?
BikerLight Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Nie kombinerkami tylko obcęgami z wyczuciem zgniatasz w dwóch miejscach
mariuszpk Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Mogą być kombinerki pod warunkiem ze maja miejsce do cięcia drutu. Zgniatasz je punktowo w jednym, dwóch miejscach jak pisał przedmówca. .
Mod Team sznib Napisano 26 Maja 2014 Mod Team Napisano 26 Maja 2014 Rurka termokurczliwa. Dostępna w wielu kolorach, spełnia zadanie równie dobrze jak metalowe końcówki, lżejsza, metr nie kosztuje nawet złotówki, a wystarczy na naście wymian takich linek. O, dokładnie. Kiedyś kupowałem te alu końcówki, ale termokurczaki dużo lepsze. A kupowanie kolorowej alu końcówki za 4 pln to nic mądrego. Lepiej kupić piwo. zwykła koncówka na linke.....będzie pasowac Z tego co pamiętam w sklepie były dwa typy tych alu końcówek, większe, na linki hamulcowe i mniejsze, na linki przerzutkowe.
almaster Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 Udało się obcążkami do paznokci, zgniotłem tak, że pękło w jednym miejscu i widać linkę, ale siedzi haha:D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.