Putek Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Zastanawiam się która piasta deore xt jest lepsza, czy nowa na cl czy stara (bodajze 2003) 6 srób. Staram się odchudzić rower i zastanawiam się czy zmienić piasty na CL xt czy zostawic swoje na 6 srub roznica wagowa jest dosyć spora, a ja będe zmieniał hample na Xt hydry i nie wiem czy wziasc na 6 srob czy CL, chyba wezme 6 srob i zostawie piasty, ale czy warto by było zmienić dla tych kilkdziesiciu gram? Jak z wytrzymaloscia tych nowych?? Nikt mi nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Myśle ze zamiast ładować hajc w ctl czyli nowe piasty, lepiej zostaw stare piasty i jak chcesz odchudzic rower o te pare gram wsadze te kilka złotówek gdzies indziej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 I tak własnie postanowiłem zrobić, a jeżeli chodzi o jakość, wytrzymałość tych obu piast, jest różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.