Axl Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Witam, mam do sprzedania komplet hamulców i manetek Shimano XTR. Hamulce w wersji wyścigowej Race, manetki I-Spec (redukcja masy – manetki mocowane do klamek). Najmocniejsze bezawaryjne hamulce na rynku, sprawdzony topowy produkt. Hamulce upgrejdowane zostały w superlekkie śrubki – klamki i manetki maja wymienione wszystkie śrubki na aluminiowe, przez co waga kompletu z linkami przerzutek to jedynie 644 gramy! Długość przewodów hamulcowych to odpowiednio przód 59 cm i tył 118 cm. Hamulce mają zamontowane także najlepsze na ryku klocki – metaliki Shimano na tytanowych płytkach – nie dość że superlekkie to jeszcze mają niesamowitą moc. Klocki są prawie nowe ich zużycie oceniam na około 5 procent czyli prawie nic. Hamulce w stanie idealnym, nigdzie nie uszkodzone, sprawne 100%, odpowietrzone – wystarczy zamontować i jeździć. W komplecie najlepsze linki na rynku – Gore Ride-on! Wizualnie posiadają jedynie przetarcia na końcach klamek hamulcowych – nie miałem rogów ani nic w tym stylu to zawsze o coś nimi zahaczyłem czy przetarłem o jakąś ścianę. Komplet z racji tego że zakupiony niedawno jest jeszcze na gwarancji - do paczki dołączam oczywiście dowód zakupu. http://allegro.pl/hamulce-manetki-shimano-xtr-tuning-gore-gwarancja-i4245913244.html
toskaffka Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Witam, ile chcesz za nie ostatecznie? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Mod Team mrmorty Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 10 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.