Skocz do zawartości

[licznik] a gdyby się tak nie ograniczać?

Sansei6

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam, a gdyby cena nie była ograniczeniem, w sumie... hmm bez ograniczeń... to jakie byście liczniki polecili?

Może zbierzemy tu różne propozycje najciekawszych, najdroższych.... najbardziej "bajeranckich"... po prostu bez ograniczeń....ale takich co można kupić ;) 

Dla mnie mistrzem jest VDO MC 2.0.

Wszystkie niezbędne funkcje są ciągle widoczne na ekranie. Poza tym nie trzeba w kółko ładować jak gps i nie zajmuje tyle miejsca na kierownicy.

Pomysłu z 5" smartfonem gratuluję i pytam: czemu nie tablet 8"?

Ja lubię "czysty" kokpit. Jeździłem z trochę z pożyczonym Garminem 605 i mnie irytował wielki kloc na kierownicy. W funkcji lincznika Garmin tylko dublował VDO (nie korzystam z zaawansowanych funkcji treningowych - puls z jedną strefą mi wystarcza). Jako nawigacja sprawdził się, jednak nawigowanie za bardzo mnie absorbuje i paczę w ekran, zamiast czerpać radość z jazdy  :down:

Kiedyś marzyłem o Garniaku. Teraz na wycieczce na wyposażeniu grupy jest 605 i wszyscy się bronią przed zakładaniem go na kierownicę...

Pomysłu z 5" smartfonem gratuluję i pytam: czemu nie tablet 8"?
  To był pomysł z przymrużeniem oka ;)  sam lubię normalne i proste liczniki, które na jednej baterii działają cały sezon... a od dłuższego czasu tylko vdo :)  tydzień temu zakupiłem M4 zobaczymy jak się sprawdzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...