Kamen31 Napisano 15 Maja 2014 Napisano 15 Maja 2014 Witam, po zimie mój rower wymaga małego remontu i po wymianie już kilku rzeczy przyszedł czas na korbę oraz suport z którym tak łatwo nie będę wstanie sobie poradzić a niestety ceny w serwisach które odwiedziłem są po prostu tragiczne... Chcę wymienić całkowicie suport oraz korbę w moim rowerze i mam pytanie. W jaki sposób dobrać odpowiedni suport oraz korbę do mojego roweru? Chciałbym zakupić te części po przez allegro ponieważ ceny są o połowę niższe od tych których proponują mi w serwisie rowerowym. Chciałbym po prostu kupić części i oddać je wraz z rowerem do serwisu aby serwis zajął się wymianą. Poniżej przedstawiam kilka zdjęć korby i roweru Czy jesteście wstanie na podstawie tych zdjęć oczytać jaki wymiary ma suport? mierząc miarką średnicę i długość suportu wyszło około 44mm x 78mm
Mod Team Pixon Napisano 15 Maja 2014 Mod Team Napisano 15 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.