Rajpen Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Czesc, posiadam hamulce w piascie firmy sachs, jaki mechanizm odpowiada za hamowanie? Co zrobic aby taki hamulec naprawić? Jest to kwestia wymiany klocka hamulcowego w środku czy jakiejś przekładni ? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Strzałka pokazuje element hamujący w zwykłym torpedo. WIadomo w piaście wielobiegowej, ten element będzie duzo mniejszy bo reszte zajmują biegi. bodajże tu odpowiada numer 11 ale nie jestem pewny. W każdym bądź razie zazwyczaj jest to taki okrągły pierścień spięty sprężysta opaską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajpen Napisano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Plusik! Dziękuje. Jutro rozkręcam i zdam relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TolaLuka Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ja przez lenistwo przy moim Holendrze Gazelle premier gdzie hamulce są bębnowe i muszę wymienić okładziny kupiłem Authota insctinct 29. Sprawa tania bo z 30-35zł na koło ale aby to dobrze zrobić trzeba dostarczyć piastę, bęben luzem więc trzeba zozszprychować i to dlatego miałem lenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.