Gutek22 Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Posiadam kilkuletni rower turystyczny wyposażony w przerzutki. Chciałbym zamienić zużyte łożyska na suport, niestety mam problem z doborem odpowiedniego rozmiaru. Gwinty w ramie są typu angielskiego, długość osi to 132mm na kwadrat,a mój problem to niestandartowy wymiar mufy 70mm. Wiem że to rozmiar spotykany we włoskim systemie, ale ja mam gwint prawy i lewy więc nie ma mowy o pomyłce. Niestety rower ma kilka ładnych lat więc nie mogę odczytać jego mazwy. Na osi jest wytłoczony napis NERVAR, co wskazuje na jego francuskie pochodzenie. Po przeszukaniu internetu znalazłem tylko suporty do szerokości mufy 68mm. Proszę o podpowiedż czy taki suport będzie pasował, czy lepiej kupić zwyłe łożyska?
Root Admin Mieciu Napisano 14 Maja 2014 Root Admin Napisano 14 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.