Skocz do zawartości

Hydraulika do rockrider"a 6.3

Stacek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema , chciałbym powitać wszystkich , jestem nowy na forum . Chciałbym zmienić hamulce w moim rowerze ponieważ  jestem zadowolony z moich hayesów mx5 , super fajne do miasta dla kogoś kto po prostu potrzebuje sie zatrzymać w miare szybko , jednak oczekiwałbym czegoś wiecej jezeli chodzi o płynność działania i siłe hamowania przy ostrych zjazdach. Zastanawiałem się nad zestawem z rodziny shimano np deore albo acera jednak nie mam takowej wiedzy na ten temat troche poczytałem jednak mętlik nadal jest , nie mam pojęcia czy wybrać hamulce na oleju mineralnym czy zwykłym docie. Oraz jak sprawa się ma jeśli chodzi o siłę hamowania , dobrze również było by zeby dostępność klocków była w miare dobra. Chce przeznaczyć maksymalnie 400zł na przód i tył. I czy jest problem zeby zmienić tarcze z przodu ze 160 na 180 mm juz po zakupie zacisku, wystarczy dodać podkładki pod adapter czy zabawy jest więcej . Z góry dziękuje za odp . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...