bartezhaker Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć jakie będą prawidłowe piwoty do amortyzatora XRC 100. Zmierzyłem głębokość gwintu, która wyniosła mi 13,85 mm, natomiast średnica gwintu 7,5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluskff4 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 eee a to sie da dokupic piwoty ? oO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 dt swiss xrc 80 100 v brake adaptor kit Niestety część trudno dostępna jako oryginał,ale można spróbować zapytać za Odrą - no tylko ta cena. http://www.actionsports.de/en/components/forksrear-shocks/forks-accessories/1774/dt-swiss-v-brake-kit-fuer-dt-gabeln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 http://allegro.pl/piwoty-do-widelca-ramy-gwint-m8-alu-7075-nusiu-i4290423447.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezhaker Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Piwoty pasują od tego samego sprzedawcy co napisał Gromosmok, na allegro "Piwoty do widelca Marzocch" za ponad 50zł, tylko należy uważać przy wkręcaniu do amora najlepiej raz wkręcić i nie wykręcać bo gwint można rozwalić, a i trzeba dobrać sobie odpowiednią długość, bo v-ki będą z drugiej strony amora niż tradycyjnie i może być problem z ustawieniem klocków. U mnie odpowiednią długością jest 52 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezhaker Napisano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Witam, nie zakładając nowego tematu chciałem się zapytać jak naprawić blokadę w tym amorze. Ewentualnie jakiś serwis w Łódzkiem. Nie można odblokować go, po zablokowaniu cały czas jest sztywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 To należy go wysłać do DT4You w Obornikach Śląskich na serwis/gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheStoleLove Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Wyslij go na serwis jak masz na gwarancji i po kłopocie. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zabawki dla twojego dziecka hexbug sklep i twoje dziecko jest szcześliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeks23 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 TS czy SS? Z manetką czy bez? może coś się tylko zacieło? Ja swojego TS 3 razy wysyłałem na serwis, tylko mi się nie chciał zablokować i regulacja tłumienia powrotu nie działała. Dość czybko mi to naprawiali, oczywiście na gwarancji. Podobno za każdym razem wymieniali tłumik na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezhaker Napisano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Z manetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeks23 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Rozmontuj ją, może ona coś blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezhaker Napisano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Manetka chodzi tylko, że jak odblokuje to linki nie ciągnie do amora. Tak jakby sprężyna jakaś czy coś nie ciągnęła linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeks23 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Jeżeli masz wersję TS to pokrętłem blokującym możesz spróbować przekręcić zwyczajnie ręką. Powinien się odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezhaker Napisano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dzięki radeks23 za podpowiedź udało się go odblokować . Trochę dziwne bo wcześniej kręciłem tym pokrętłem i nie przynosiło to żadnego efektu, a po twoim wpisie spróbowałem jeszcze raz i pomogło. Mam jeszcze pytanie na jakie ciśnienie napompować amora dla użytkownika ważącego 65kg, czy 120psi będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi