KrossA8 Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Mam do sprzedania nowy plecak Ergon BA3 Superenduro. Oto jego charaketerystyka: -pojemność 15 litrów z opcją rozszerzenia o kolejne 2 litry;pionowe, zewnętrzne komory na ochraniacze, kask (także pełny) oraz mokrą odzież;-wewnątrz 4 oddzielne kieszenie oraz dodatkowa przestrzeń na bukłak;- na szelkach oraz pasie biodrowym uchwyty oraz małe kieszonki na narzędzia, telefon, dętki czy pompkę;-szeroki pas biodrowy z łatwą regulacją;-„Adaptive Carrier System”, który dopasowuje plecak do pleców oraz aktualnego obciążenia.Ponadto dla zachowania bezpieczeństwa plecak ma wszyte odblaski wykonane w technologii HiLumen.Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu. Cena 400zł ( do negocjacji) http://olx.pl/oferta/nowy-plecak-ergon-ba3-superenduro-CID767-ID5TnlN.html#87875a6ecf
celciusz Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Jakis rozmiar tego plecaka jest? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
KrossA8 Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 Jakis rozmiar tego plecaka jest? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Na metce jest rozmiar S, ale ma on możliwość regulacji wysokości tylnej częsci( przyległej do pleców) w zakresie S-XL więc można dokładnie wyregulować wysokość pasa biodrowego.
Mod Team Maniak Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.