Skocz do zawartości

[rower MTB] Który kupić ?

jhmp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam 14 i planuję zakupić nowy rower do szkoły, na jakieś dłuższe trasy, ale żeby był także na jakieś małe szaleństwa po lesie.

Na oku mam cztery w granicach 800zł - 1200zł

Znalazłem 4 które mi odpowiadają ale zależy mi aby wybrac ten najlepszy po najniższej cenie ;)

#1 rower: KILK

#2 rower: KILK

#3 rower: KILK

#4 rower: KILK

Jeśli ktoś znalazł (koniecznie na stronie sklepu który podałem wyżej) jakiś inny fajny rower do 1200zł spełniający moje wymagania prosze podesłać :D

Pozdrawiam!

Ehm te wszystkie rowery to bardziej zabawki, niż rowery. Wyglądają na drogie maszyny sportowe, a części takie, że ledwo po parku da się nimi jeździć. Odpuściłbym sobie takie wynalazki. To tak zwane rowery supermarketowe (mimo że w tym przypadku nie z marketu).

Tu masz na przykład popularny - i dla odmiany prawdziwy - rower w teren:

http://allegro.pl/2013-lazaro-evolution-v3-full-alivio-suntour-m-i4218529220.html

Edycja: Przejrzałem ten twój sklep, ale nic sensownego tam nie widzę.

Macie jeszcze taki sklep:

START ul.Podgórze 1 38-500 Sanok 13 464 00 31 fhustart@poczta.onet.pl

Tam może być taki przyzwoity rower:

http://www.unibike.pl/mission.html

Może uda się trochę stargować cenę, albo nagiąć budżet.

W całym tym sklepie który podałeś nie ma żadnego roweru który ktokolwiek tutaj Ci poleci z czystym sumieniem.

Ja również odradzam bo będzie to najgorzej wydane 1200 zł jak tylko możesz.

Jak byś tyle nie miał to ok, można kupić rower ale do max 300-400 zł i jeździć do szkoły.

Jednak jeśli masz 1200 zł do dyspozycji to kup sobie coś co jest warte tych pieniędzy :)

Tylko tak będziesz zadowolony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...