Vtec88 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Poszukuję osób chętnych do towarzystwa na wyprawach rowerowych (głównie na rower szosowy) w okolicach Zielonej Góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Bardzo chętnie mogę pojeździć. Fakt, że mam MTB, ale wrzucę slicki i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vtec88 Napisano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam w końcu ktoś odpisał w tym naszym lubuskim nic się nie dzieje kiedy masz czas pośmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Co masz na myśli pisząc o okolicach Zielonej Góry to po pierwsze? Jeśli chodzi o mnie to w rachubę najwcześniej wchodzi weekend? Póki co praca i studia trochę zabierają mi czasu w tym tygodniu, a i Bachanalia się zaczęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schos1 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Ja jestem z okolic Zielonej Góry- chętnie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.