almaster Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Jak w temacie. Manetka działa jak należy, robi tą jedną czwartą obrotu. Blokada jednak jest bardzo niewielka, o ile czuć lekkie pogorszenie płynności, o tyle dalej podczas jazdy pompuję siłę w amortyzator. Napompowałem odpowiednio pod swoją wagę-85kg. Co może być nie tak? Cytuj
Mod Team Maniak Napisano 11 Maja 2014 Mod Team Napisano 11 Maja 2014 Pewnie wystarczy minimalnie poprawić naciąg linki ew brakuje oleju w tłumiku. Cytuj
almaster Napisano 11 Maja 2014 Autor Napisano 11 Maja 2014 Ok, a jak to zrobić, tzn. jak poprawić naciąg linki? Szczerze mówiąc serwis zakładał mi tego amora. Odkręcić kluczem imbusowym niebieską nakrętkę, podciągnąć linkę i dokręcić? Ok, super, podziałało, sztywyny jak należy, dzięki! Przy odbiciu tylko jakiś mam cichy metaliczny dźwięk, ale podczas jazdy nie przeszkadza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi