almaster Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Jak w temacie. Manetka działa jak należy, robi tą jedną czwartą obrotu. Blokada jednak jest bardzo niewielka, o ile czuć lekkie pogorszenie płynności, o tyle dalej podczas jazdy pompuję siłę w amortyzator. Napompowałem odpowiednio pod swoją wagę-85kg. Co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 11 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Pewnie wystarczy minimalnie poprawić naciąg linki ew brakuje oleju w tłumiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ok, a jak to zrobić, tzn. jak poprawić naciąg linki? Szczerze mówiąc serwis zakładał mi tego amora. Odkręcić kluczem imbusowym niebieską nakrętkę, podciągnąć linkę i dokręcić? Ok, super, podziałało, sztywyny jak należy, dzięki! Przy odbiciu tylko jakiś mam cichy metaliczny dźwięk, ale podczas jazdy nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi