Skocz do zawartości

[łódź] grupa enduraków na Okólnej, czy może z forum?

Andys

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, spotkałem dziś koło południa na Okólnej kilku osobową grupę enduraków, jadącą od strony Strykowskiej, do której dobiłem od ul. Moskule. Jako, że skręcałem do lasu (nie przepadam za asfaltem w nadmiarze), jakoś nie udało się nawiązać rozmowy. Co prawda do enduro mi daleko na moim Tranc`ie, ale i w Łagiewnikach jakoś daje radę ze skokiem 100mm.. Jeśli byli to forumowicze, a grupa nie jest ściśle zamknięta, może można byłoby się czasami w Wami przejechać :)

Jak chcesz się bawić w ęduro( przy czym w Łodzi to, no jakby to ująć, takie enduro jak z koziej dupy trąbka) to coś się da załatwić jak przypadkiem bede w weekend na miejscu;) a nie przykładowo na, nomen omem,  Enduro Trophy czy innych zawodach albo po prostu z rowerem w górach.

Na emtb z łódzkiej ekipy tylko jeden się teraz buja reszta jeśli istnieje w necie to na forum ET.

Jak chcesz się bawić w ęduro( przy czym w Łodzi to, no jakby to ująć, takie enduro jak z koziej dupy trąbka) to coś się da załatwić jak przypadkiem bede w weekend na miejscu;)

Dziękuję Koleżanko za informację, w sumie z mojego postu mogło wynikać, że bawię się w enduro, ale tak jak pisałem, nie mam takich aspiracji, mam fulla 100mm. skoku, siodełko wyżej niż kierę i rogi na kierze ;) Po prostu chłopaki jechali sobie miłą grupą po asfalcie, grzecznie około 25km/h, pomyślałem, że pewnie nie poznam już Łagiewnik bądź okolic, których jeszcze nie poznałem przez te lata, ale przynajmniej przejadę się po znanym terenie i będzie do kogo zgadanąć. Poza tym, oczywista oczywistość, wszyscy wiedzą, że w grupie jeździ się inaczej :D

PS. nie wiem czy akurat dzisiaj obchodzisz imieniny, ale jeśli tak, Wszystkiego Naj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...