Rekreacja2014 Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Witam!Jestem tutaj nowy i prosze o wyrozumiałość. Kompletnie nie mam pojęcia apropo opon w rowerach ale chce zmienić. Wiadomo z górskiego nie zrobie roweru szosowego czy crossowego. Ale...chce zmienić opony, aktualnie sa 26x1,95Moje pytanie jest takie..o jakim rozmiarze najmniejszym opony wejdą w taką obręcz?Zastanawiałem się nad Schwalbe Marathon Racer 26x1,5 ale nie wiem czy obręcz nie będzie zbyt duża. Po prostu cholernie ciężko jeździ się górskim rowerem z tradycyjnymi oponami po szosie czy zwykłym asfalcie, ścieżce rowerowej. Dziękuje, pozdrawiam!
Mod Team safian Napisano 11 Maja 2014 Mod Team Napisano 11 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.