Skocz do zawartości

[Pompka/Sakwa] Poszukuję pompki rowerowej z uchwytem na ramę lub etui na pompkę

Rafix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prośbę taką jak w temacie - poszukuję dobrej pompki z jakimś mocowaniem lub ewentualnie etui/sakwę mieszczącą pompkę i coś jeszcze. Tą co mam pasuje do zwykłych "składaków". Dodam, że rower ma miejsce na bidon, które nie jest wykorzystywane - o ile to ma znaczenie.

Rower to Romet Mistral wersja z 2013 roku. 

Zdjęcie: http://www.bikko.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/2013_romet_mistral_1.jpg

Rower był kupiony za 1000 zł więc proszę o adekwatne propozycje cenowe, mile widziane linki lub modele dostępne z Allegro.

Napisano

No takie też widziałem na Allegro, tylko że obawiałem się, ze to po krótszym czasie zacznie drżeć i denerwować w czasie jazdy albo co gorsza wypadać. Ceny są podejrzanie niskie - ja w lokalnych sklepach mam najprostsze modele o połowę drożej.

Obejrzę parę podobnych sztuk i coś kupię. Dzięki za propozycje.

Napisano

Ta pompka ze sklepu Velo od firmy Author jest lepsza, bo ma dodatku rzep, który zapobiega wypadaniu. Co do cen w sklepach rowerowy to nawet nie będę komentował. Nimi nie ma się co sugerować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...