Skocz do zawartości

[polecane sklepy] Czyli sklepy gdzie "klient - nasz Pan"!

ElDiablo

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że inne tego typu posty zostały zarchiwizowane postanowiłem temat odtworzyć. Ostatnio obsługa sklepów znacznie podupadła, ba niektórym w doopach się wręcz poprzewracało zakładam więc ten temat.

Będzie łatwiej braci rowerowej odnaleźć dobrego sprzedawcę z akceptowalnymi cenami...

Dopisujcie opinie sprawdzonych sprzedawców, tylko bez kłótni i kryptoreklamy pracowników - i tak kupujący (czyli my) to osądzą.

Zacznę więc od siebie:

Jako że lubię się "przyzwyczajać" do sprzedających dbających o komfort mój i mojego portfela wymienię niewiele sklepów. Negocjace cen pozwalają na akceptowalne zakupy, a rzetelność ludzi przekonuje:

rowerydax.pl - Legionowo przy ryneczku (stacji kolejowej). Rodzinna niewielka firma 2 fajnych ludzi zajmujących się tym od lat. Na miejscu od razu serwis, więc znają się na rzeczy, tym bardziej że to również ich konik (też jeżdżą czynnie). Doradztwo rzeczowe, ceny przyzwoite. Przy dużych zamówieniach możliwa negocjacja cen. Jeżeli nie mają/mieli na stanie starają się ściągnąć na zamówienie - nie ściemniają, jak nie mogą dać dobrej ceny, po prostu o tym mówią. Zdecydowanie Polecam!

Formicki Bike - mam dobre spostrzeżenia, graty w stosunkowo dobrych cenach. Trochę nietypowych części/akcesoriów (np. Progress) wartych swojej ceny. Miła obsługa i doradztwo. Kontakt ok - czegoś nie ma - jest od razu telefon. Polecam.

Karbonowy.pl - kontakt ok, ceny - hmm, no nieco można by było powalczyć o część asortymentu. Czasem brak na stanie (mimo statusu - JEST na stronie internetowej), jednak obsługa bardzo rzeczowa - od razu kontakt telefoniczny i propozycja rozwiązania, włącznie z terminami ewentualnej dostawy. Polecam.

Pozostałe pomijam, mimo jeszcze paru zakupów. tam bowiem były mniejsze lub zdecydowanie większe problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...