llancer Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Cześć.od dawna męczy mnie zmiana kokpitu Z jednej strony chciałem najładniejsze,najmniej logo itp. Prosto. Kierownica:31.8 Prosta,Gięcie tylko do tyłu. jakieś 660-700mm Mostek:31.8 od 80-110mm Zależy mi żeby mieć komplet jednej firmy. Cena to 100-110zl max. I tu albo biore mostek i kierownica,lecz zwykle aluminium no-name,lub biore albo to albo to i kupuje juz cos fajniejszego. Podobają mi się produkty ritchey'a... Szczególnie taki mostek :http://img32.olx.pl/images_tablicapl/142455377_1_644x461_ritchey-wcs-black-mostek-rowerowy-dl80mm-walbrzych.jpg Nie ma problemu zeby byly to uzywane rzeczy,podróbki,byle byla to rozsądna cena za nie. Jeżeli ktoś ma na sell też nie pogardze. Podobały mi się też mostki syncros,takie z kwadratową rurką A więc: Jeżeli ktoś może polecić komplet lub jedno/lub drugie w tej cenie to poprosze,bo mam już mętlik w głowie Preferuje raczej czarny,chyba raczej mat.Ale zastanowie sie...
NEX Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Ten mostek to Ritcheu WCS C260 i chodzą po 250zł sztuka na Allegro . w tej cenie to marka ZOOM mi się kojarzy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.