Filip76 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Koledzy możecie doradzić czy warto zakupić ta rebe http://www.smoksport.pl/amortyzatory/360-rock-shox-reba-race-nowy.html przy tej cenie ? Rocznikowo to chyba 2008 albo i 2006 ewentualnie za jaka cene mozna byłoby ja przytulic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Jakiś czas temu sprzedałem Rebe SL z 2008r. używana, w idealnym stanie, po serwisie za 650zl. Ten amor na pewno będzie potrzebował serwisu na początek wiec możesz to doliczyć do ceny Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip76 Napisano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Serwis pewnie okolo 150 zl bedzie kosztowal jak nie wiecej , ciekaw jestem na ile sprzedajacy moze być elastyczny co do ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 11 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Moim zdaniem drogo jak na takiego staruszka, skończyli produkować tą wersję w 2008r. Jedyny plus że, te wypusty były fabrycznie bardzo uczciwie nasmarowane i nie miały problemów jakościowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Właśnie ze względu na rocznik bym się bardzo zastanowił. Raz, że to Dual Air a dwa jakość i jeszcze raz jakość. Czy drogo?? To już zależy od funduszy. Dla mnie nie bo nie oszczędzam na takich rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Napisz do nich, ze to stary amor i zeby ci opuscili na serwis. Oczywiscie naciagnij koszt tego serwisu. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip76 Napisano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 (edytowane) Jakiś czas temu bodajże "bikemania" nie pamiętam teraz mieli je w promocji po 900 zł ale mnie akurat brakowało funduszy i przy takiej cenie byłbym skłonny go wciągnąć, napisałem do sklepu zobaczymy jaka będzie odpowiedz . Odnośnie Dual Air myślę że to bardziej zaleta niż wada. Edytowane 11 Maja 2014 przez Filip76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geiger Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Tak jak piszą poprzednicy, cena dużo za duża jeśli chodzi o ten amortyzator. Jeśli nie miał serwisu to kolejne koszty... wszystkie uszczelki, płyny ustrojowe i robocizna. W zeszłym tygodniu kupiłem NOWĄ Rebę RL 2012 rok z manetką PushLoc i pompką za 850 zł. Warto po prostu poszukać i poczekać na okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Mam dwie Reby, 2005 26" i 2012 29" i starsza jest cięższa, bardziej wiotka, za to nieporównywalnie lepiej pracuje. Amor z takiego rocznika będzie wymagał wymiany wszystkich uszczelek i smarów. Nie wiem czy warto za taką kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Według mnie zdecydowanie za wysoka cena... Po serwisie na pewno będzie służyła i to długo, spróbuj coś wynegocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip76 Napisano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Po wysłaniu maila żadnej odpowiedzi wiec zadzwoniłem , niestety panowie stwierdzili że nie ma go na stanie w sklepie a widzę ze nadal wisi jako dostępny . No cóż . Dzięki wszystkim za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 12 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi