Hexagon Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Co myślicie o tej koszulce? Cena dobra i bardzo mi się podoba... I jeszcze jedno pytanko, mam 176 wzrostu ale przy tym jestem bardzo chudy, myślicie że S'ka będzie dobra na długość? KOSZULKA Z góry dzięki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Warto kupić, ostatnio wcale ich nie było na allegro, a jak były to trochę drożej i szybko znikały. Najlepiej zmież obwód w klatce, zobacz dokąd będzie sięgała z tyłu S'ka i weź na to jeszcze mała poprawkę i będzie wszystko wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexagon Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 obwód klaty około 84cm A co do długości z tyłu to chyba tak w sam raz. Zmierzyłem koszulke inną i jak zrobie "garba" tak jakbym na rowerze jeździł to koszulka jest na styk. Tak abstrachując Coma to bardzo fajny zespół ;P "System" z nowego albumu wymiata ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ja też jestem dość chudy i koszulki mam M'ki, i pasują one idealnie bo wolę bardziej przylegające niż luźne, weź jeszcze poprawkę na to że musi być pewien zapas w długości żeby np. nie krępowała za bardzo ruchów itd, moje koszulki. Jednak M'ka mogłaby być trochę luźna w klatce, ale to zależy już czy wolicz bardziej dopasowane do ciała koszulki czy luźniejsze. PS.Co do Comy to wszystkie kawałki wymiatają ;p Z Pierwszej płyty, drugiej i te spoza płyt (trochę ich jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 mi tez sie bardzo podobaja te koszulki, sa bardzo fajne a cena przystepna, ale mysle ze M'ka bedzie na ciebie lepsza, lepiej miec lekko luzna niz za krotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexagon Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No też tak myśle, tymbardziej że planuje w najbliższym czasie troche przytyć [siłownia]. Pozdrawiam mielec gdzie przelatuje średnio 1 samolot na minutę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 qrcze, spoko cenka ! dodam, ze barwy CCC sa spoko, niby wala po oczach, ale dzieki temu w takiej koszulce jest sie bardzo dobrze widocznym na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.