Skocz do zawartości

[wybór] Scott Speedster 60 vs Kross Evado 3.0?

hadess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Który rower byś wybrał/a i dlaczego ? 

ROWER SCOTT SPEEDSTER 60 vs KROSS EVADO 3.0

( interesuje mnie też który ma lepsze części jak na swoją rolę )

Gość krzysiekx84
Napisano
tak , chce sie dowiedziec ktory jest lepszy w swoim rodzaju czyli - czy evado jest lepszy w trekkingu niz scott na szosie

w swoim rodzaju rozumie się kilka rowerów tej samej klasy, moja odpowiedź na to pytanie to w swojej klasie szosówka będzie lepsza,a trekking będzie lepszy. :thumbsup: Żeby był lepszy musi być porównany szosa-szosa trekking-trekking

Napisano

Nie wiesz o co mi chodzi - chodzi mi o to czy lepsza jest szosówka na szosie czy trekking na swoim terenie albo 

czy lepsze czesci na szose ma scott czy lepsze czesci na szosa-teren ma evado?

A według mnie lepszy jest evado , poniewaz radzi sobie zarówno w terenie i na szosie , bardzo łatwo mozna zrobić z niego szosówke ( opony , mostek regulowany wiec obnizyc tylko ) a scott jest według mnie słaby , dla mnie szosa to carbon i cena ok 4k a 2300zł to najtansze , najzwyklejsze szosówki. 

Co o tym sadzicie?

Gość krzysiekx84
Napisano

Najpierw odpowiedz sobie na pytanie "gdzie będę częściej jeździł i jak" Odpowiedź przyjdzie sama - ja tak zrobiłem i jadę to mam bana na ustach, a potem tylko wybór sprzętu. Co do osprzętu nie znam się na sprzęcie szosowym więc nie pomogę.

Napisano

ja mam evado a kolega scotta i chcemy sie dowiedziec ktory jest lepszy w swojej klasie

ja bym rozpedził się , walnął w mur, który przetrwa ten lepszy ;P

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...