Skocz do zawartości

Solid Logistics Poznań Bike Challenge

Kawa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ktoś się pisze na dystans 100KM??Wszelkie informacje sa na strone http://bike.poznan.pl/info/trasy . Niewiem czy to asfalt czy teren ale z mapki wydaje sie asfalt także lajtowo 100km w 5 h sie ogarnie . Piszcie czy jedziecie na tepo wyscigowe czy bardziej lajtowe i jakimi rowerumi czy szosówkami itp.

Napisano

Hej, juz sie zapisałem. Trasa prowadzi po asfalcie :-) ja smigam na mtb i startuje po to aby przejechac w wyznaczonym czasie a nie wygrac :-)

• Mod Team
Napisano

Decyzja w miarę szybka bo opłata startowa rośnie masakrycznie.

Nie doczytałem albo nie ma informacji o ruchu samochodowym. Przy całkiem sporym stadzie rowerzystów może być trochę gęsto razem z normalnym ruchem.

Napisano

Do 18maja jest za 49zl potem im blizej startu rosnie i to o duzo :-) trasa pewnie bedzie pozamykana, tak jak na biegu tydzien temu co meta gonila startujacych. Taka sama trasa pojedziemy, trasa w miare plaska :-) w najblizszym czasie bede wybieral sie na objazd trasy, chetnych zapraszam.

Napisano

Także z takim zamiarem jade żeby przejechac w okreslonym czasie także można jaka ekipka pojechac wtedy raźniej:D

Napisano

Wyścig na pewno będzie przy ruchu zamkniętym,  czy częściowo ograniczonym, bo pewnie na wioskach trudno będzie całkowicie wyeliminować samochody.

• 2 tygodnie później...
Napisano

W niedziele 1 czerwca o 9.00 jade objechać trase wyscigu ktory odbedzie sie 13 wrzesnia w Poznaniu. Jedziemy na Mtb. Ktos chetny ?

Napisano

Hej, oczywiscie 90% trasy zaliczone, 10% to trasa ktora prowadzi po centrum Poznania, wiec sobie odpuscilismy :-) wyszlo mi 114km troche wiecej niz wyscig bo trzeba bylo dojechac i oczywiscie nie obylo sie bez pomylenia trasy :-) Trasa caly czas prowadzi pod gorke i na otwartym terenie. W niedzieje strasznie wialo w twarz i masakrycznie sie jechalo. Dalismy rade :-)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Sprzedam pakiet startowy 100km na Poznań Bike Challenge (bike.poznan.pl) 13.09.2014. Cena 80zł. Jeżeli ktoś chętny lub zna kogoś chętnego prośba kontakt na priv. Nie mogę pojechać, więc może ktoś inny skorzysta :) Pzdr.

Napisano

Myślałem, że nie będę mógł jechać, ale jednak zmieniły mi się plany i jest duża szansa, że będę :) Pytanie, czy ktoś ma może do sprzedania pakiet?

Napisano

przy zapisywaniu się, podawałeś średnią prędkość jaką planujesz pokonać dystans :P więc czasem mogą ustawiać wg tej średniej :) 

poczekamy, zobaczymy :) ja na pewno się spóźnię :P 

Napisano

Mam do sprzedania pakiet na 100km jeśli ktoś jest zainteresowany. Nie wiem w jaki sposób ogarnąć zmianę uczestnika (już się zarejestrowałem) ale jeśli ktoś jest chętny to odstąpię po cenie zakupu czyli 59 zł.

pozdr

Napisano

Mam do sprzedania pakiet na 100km jeśli ktoś jest zainteresowany. Nie wiem w jaki sposób ogarnąć zmianę uczestnika (już się zarejestrowałem) ale jeśli ktoś jest chętny to odstąpię po cenie zakupu czyli 59 zł.

pozdr

Jestem zainteresowany, proszę o kontakt.

Edit: Sprawa nieaktualna, sprawdziłem regulamin i nie można przepisać uczestnika.

Nadal chętnie kupię pakiet na 100 km. Jestem z Poznania. Pzdr

Napisano

Sprzedan pakiet startowy na 15km na Wyścig miejsci Poznań Bike Challenge, który odbędzie się 13 września tego roku. Obecnie wszystkie pakiety są wyprzedane, a ja posiadam kod rejestracyjny, który wygrałem. Sprzedam za 50zł. Zapraszam

Napisano

2.49 na szosie startowalem z sektora E łykałem wiare z A ;) zapisywalem sie w maju jak nie mialem jeszcze szosówy ;) ostatnie 20km znajome tereny cisnalem ile wlezie nie wiem skad mialem tyle siły ;) nastepnym razem zadeklaruje troche wyższa prędkość bo potem nie miałem z kim jechać.

Napisano

ja 2:51 na szosie.

odnośnie startowania w sektorze E i wyprzedzania tych z sektora D, C B i A - GENIALNE! Lepiej gonić niż uciekać :) I po drodze można odpocząć na każdym peletonie. To może być dobra taktyka na przyszły rok :) Tylko trzeba mieć grupkę "wariatów" którzy się tego podejmą!

Napisano

Ja startowałem z G ale podpiąłem się pod gościa na szosie i cisnąłem za nim.

kyca, dokładnie jak piszesz a ich mina: bezcenna :woot:

No nic, kolejny za jakieś 360 dni :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...