szewka Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Noo .. Pan Badura... Jestem Pełen podziwu dla Niego Już było wiadomo po pierwszym okrążeniu, że wygra bo jechało przy nim juz tylko 3 pożniej ta liczba malała Jak dla mnie mistrz i to jeszcze po starcie w chorzowie tak poszalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wyszło mi dokładnie 376 metrów na 5 rundach. Mierzone Garminem Edge 500 przy wyłączonej korekcie wysokości. Jak włączę, to pokazuje 311 (już w programie na komputerze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Kusch jak już wiecie stał na pudle ... jak zechce to się pochwali ... ale poszedł jak wściekły po wynik Widząc jego postęp od zeszłego roku PEŁEN SZACUN ... muszę nad sobą popracować Pozdro Patrząc na zdjęcia i porównując swój brzuch z innymi zawodnikami z podium to nie powinno się udać, to wbrew fizyce, ale pojechałem chyba tylko i wyłącznie siłą woli. Na wykresie tętna z endomondo przebiega ciągła linia, nie ma nawet jednego dołka poniżej progu. Do dzisiaj też mam zakwasy w nogach, mimo, że jeżdżę 6 dni w tygodniu od listopada włączając treningi siłowe i interwałowe, to te nie powinny się pojawić, mało tego miałem zakwasy na mięśniach brzucha i w okolicach klatki piersiowej, pewnikiem od zbyt intensywnego oddychania. To był wyścig, którego intensywności już chyba nie chciałbym powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosirradzionkow Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Poniżej linki do relacji tv, relacji foto oraz wynikow...zapraszamy do oglądania filmik z trasy nakrecony podczas wyścigu przez jednego z zawodników relacja TV Kolejny filmik nadesłany przez uczestnika zawodów - kliknij Zdjęcia ZbyszKo- kliknij Pozostałe zdjecia oraz wyniki na stronie radzionkowskiego Mosiru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 @@mosirradzionkow, Sławku ... odpisz na maila, który ci wysłałem na @mosirek proszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.