Oktanek Napisano 19 Czerwca 2006 Napisano 19 Czerwca 2006 Czy owy smar nadaje sie do smarowania goleni górnych??to znaczy sciagam sobie do góry te uszczelki gumowe i nakladam tam tego smaru....czy ktos stosował cos takiego???
Mod Team Odi Napisano 19 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2006 Czy to jest ten taki niebieski smar łożyskowy? Jeżeli tak to właśnie tym smaruję swojego Axela przez microlube. Spisuje się świetnie.
Oktanek Napisano 20 Czerwca 2006 Autor Napisano 20 Czerwca 2006 Czy to jest ten taki niebieski smar łożyskowy? Jeżeli tak to właśnie tym smaruję swojego Axela przez microlube. Spisuje się świetnie. ja bym powiedział ze on jest zielony;)
bikerman Napisano 20 Czerwca 2006 Napisano 20 Czerwca 2006 To ja mówie że jest sh*towy..........strasznie zamula amorka.........
Mod Team Odi Napisano 20 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2006 ja bym powiedział ze on jest zielony;) Z kolorami zawsze miałem pewne problemy więc nie będę się spierał No chyba że mam inny smar. Ale spisuje się dobrze.
Gryzon Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 Smary litowe podobno niszczą uszczelki a ten wyżej opisany chyba też jest litowy, w każdym bądź razie ja też używam do smarowania amora w środku zwykłego smaru z tubki za kilka złotych i jakoś działa...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.