Skocz do zawartości

[sklep] Plus - Warszawa - Wielkie rozczarowanie

tomi85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Serdecznie,

chciałem się z Wami podzielić swoją opinią o sklepie "Plus" w Warszawie na Ursynowie a mianowicie...

Pod koniec marca bieżącego roku zamówiłem u nich scott'a scale 730. Panowie w sklepie zapewniali mnie, że będzie max do 15 kwietnia. 15 kwietnia powiedzieli, że pod koniec kwietnia lub w pierwszym tygodniu maja to już na 1 000 000 %.

Jak też pewnie się już domyślacie, po dzień dzisiejszy roweru nie mam... kontakt z nimi jest bezsensowny ponieważ łaskawego telefonu odebrać nie potrafią ( w przeciągu tygodnia próbowałem się z nimi skontaktować z dobre 30 - 50 ) kiedy będzie mój rower i ile mam jeszcze na niego czekać. Na maile nie odpisują....

Jednym słowem mówiąc mają głęboko w dupie klienta...

Dodam tylko, że rower kosztowałby mnie 9 199 zł także sądzę, że powinny dość profesjonalnie do tematu podejść a okazało się, że to czysta amatorka...

Szkoda, że nie mieli nawet odwagi napisać maila typu:

"Przykro mi ale jednak nie uda się dla Pana ściągnąć tego roweru" i było by po temacie... a tu dziecinada... zero kontakt....

Nie polecam z całego serca... bo kontakt z nimi to jak walka z "wiatrakami"

Napisano

o to znowu ty tomi xD A wpłaciłeś im już za ten rower???. faktycznie zero podejścia do klienta, tym bardziej na taką kwotę to powinni zrobić wszystko byś nabył ten rower u nich. Sklepów jest wiele szukaj.

tak btw, przeszukałem dość sporą część sklepów i powiem ci że teraz będzie ci ciężko nabyć ten rower ;)

Napisano

czy ja wiem... te pedały waża 380 gram także sam rower wazy 10,627 kg także nie jest zle a jak wymienie naped i obrecze na xt to zejde pod 10 kg ale mniejsza o to ....

ten temat załozylem z innego powodu także proszę o posty odnosnie w/w sklepu

Napisano

Z tym Airbikiem to ostro wyleciałeś. : D To jeden z najgorszych sklepów jaki jest, obsługa nie zna się na sprzęcie ani ogólnie ani na produktach marek, które sprzedają, do tego są zarozumiali. A największy minus to za kryptoreklamy tego sklepu w pewnym magazynie rowerowym(a raczej reklamowym).

Napisano

Co do AirBike na ostrobramskiej nie mam żadnych zastrzeżeń.

Obsługa jak dla mnie była bardzo miła i fachowa.

Jeśli czegoś Pan z sklepu nie wiedział to po prostu to mówił że nie wie..... i za to mają u mnie wielki Plus ( szczerość to podstawa ) w moim mniemaniu.

A nie tak jak wiele innych sklepów... gadają głupoty tylko po to aby sprzedać swój towar... a to nie na tym polega. Sprzedaż polega na tym aby dobrze doradzić klientowi, aby czuł się dobrze w danym otoczeniu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...