tomi85 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Witam Serdecznie, chciałem się z Wami podzielić swoją opinią o sklepie "Plus" w Warszawie na Ursynowie a mianowicie... Pod koniec marca bieżącego roku zamówiłem u nich scott'a scale 730. Panowie w sklepie zapewniali mnie, że będzie max do 15 kwietnia. 15 kwietnia powiedzieli, że pod koniec kwietnia lub w pierwszym tygodniu maja to już na 1 000 000 %. Jak też pewnie się już domyślacie, po dzień dzisiejszy roweru nie mam... kontakt z nimi jest bezsensowny ponieważ łaskawego telefonu odebrać nie potrafią ( w przeciągu tygodnia próbowałem się z nimi skontaktować z dobre 30 - 50 ) kiedy będzie mój rower i ile mam jeszcze na niego czekać. Na maile nie odpisują.... Jednym słowem mówiąc mają głęboko w dupie klienta... Dodam tylko, że rower kosztowałby mnie 9 199 zł także sądzę, że powinny dość profesjonalnie do tematu podejść a okazało się, że to czysta amatorka... Szkoda, że nie mieli nawet odwagi napisać maila typu: "Przykro mi ale jednak nie uda się dla Pana ściągnąć tego roweru" i było by po temacie... a tu dziecinada... zero kontakt.... Nie polecam z całego serca... bo kontakt z nimi to jak walka z "wiatrakami"
4Shatan Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 o to znowu ty tomi xD A wpłaciłeś im już za ten rower???. faktycznie zero podejścia do klienta, tym bardziej na taką kwotę to powinni zrobić wszystko byś nabył ten rower u nich. Sklepów jest wiele szukaj. tak btw, przeszukałem dość sporą część sklepów i powiem ci że teraz będzie ci ciężko nabyć ten rower
tomi85 Napisano 9 Maja 2014 Autor Napisano 9 Maja 2014 kupiłem http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/xtc.advanced.27.5.3/17754/74016/#features i jestem zadowolony z niego Na nowy sezon tylko slx'a zmienie na xt i tyle rowerek z pedałami spd deorki wazy 11,07 kg
realkrzysiek Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Dość ciężki jak na taką kasę. Nie lepiej było samemu coś upleść?
tomi85 Napisano 9 Maja 2014 Autor Napisano 9 Maja 2014 czy ja wiem... te pedały waża 380 gram także sam rower wazy 10,627 kg także nie jest zle a jak wymienie naped i obrecze na xt to zejde pod 10 kg ale mniejsza o to .... ten temat załozylem z innego powodu także proszę o posty odnosnie w/w sklepu
realkrzysiek Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Na Ursynowie jest kilka fajny sklepów. Szczerze mój ulubieniec to Airbike przy KEN za naprawdę świetna załogę, której zależy na kliencie.
AntyIdiota Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Z tym Airbikiem to ostro wyleciałeś. : D To jeden z najgorszych sklepów jaki jest, obsługa nie zna się na sprzęcie ani ogólnie ani na produktach marek, które sprzedają, do tego są zarozumiali. A największy minus to za kryptoreklamy tego sklepu w pewnym magazynie rowerowym(a raczej reklamowym).
tomi85 Napisano 11 Maja 2014 Autor Napisano 11 Maja 2014 Co do AirBike na ostrobramskiej nie mam żadnych zastrzeżeń. Obsługa jak dla mnie była bardzo miła i fachowa. Jeśli czegoś Pan z sklepu nie wiedział to po prostu to mówił że nie wie..... i za to mają u mnie wielki Plus ( szczerość to podstawa ) w moim mniemaniu. A nie tak jak wiele innych sklepów... gadają głupoty tylko po to aby sprzedać swój towar... a to nie na tym polega. Sprzedaż polega na tym aby dobrze doradzić klientowi, aby czuł się dobrze w danym otoczeniu...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.